top of page

Met Digly naar het Accountantskantoor van de toekomst

Dagelijkse routine op kantoor kan soms voelen als een eindeloze reeks taken, formulieren invullen, en achterstallige facturen najagen. Maar wat als ik je vertel dat er een manier is om dit proces te stroomlijnen, te automatiseren en zelfs plezieriger te maken? Dat is precies waar Digly in beeld komt.


Bij Digly hebben we een passie voor het optimaliseren van accountantskantoren. We begrijpen dat elk kantoor uniek is, met zijn eigen behoeften, processen en uitdagingen. Daarom werken we, onafhankelijk, met een breed scala aan softwarepakketten, zoals Silverfin, AdminPulse, Yuki, Exact, en meer, om oplossingen te bieden die perfect passen bij de behoeften van onze klanten.


Maar wat maakt ons anders?


Het antwoord is eenvoudig: we gaan verder dan alleen advies geven. We zijn er bij elke stap van de implementatie, van strategieontwikkeling tot workshops en trainingen. Maar het echte verschil zit hem in de details. We nemen de tijd om elk pakket te bewerken tot het eigen wordt aan het kantoor waarvoor het wordt gebruikt. We creëren aangepaste workflows, taaksjablonen en automatiseringen die ervoor zorgen dat het hele kantoor uniform en efficiënt werkt.


Laten we eens kijken naar een voorbeeld: AdminPulse. Met meer dan honderd verschillende taken die zijn gekoppeld aan tijdregistraties en producten, zorgen we ervoor dat elk aspect van het werk uniform wordt geregistreerd. Dit levert niet alleen bruikbare data op, maar stelt ons ook in staat om facturatie te stroomlijnen en te automatiseren. Door te werken met taaksjablonen zorgen we ervoor dat elke taak op een consistente manier wordt afgehandeld, waardoor het kantoor efficiënter wordt en meer inzicht krijgt in de voortgang van het werk.


En dan hebben we Silverfin, waar we de workflows als een tweede natuur begrijpen. We implementeren uniforme workflows voor bijvoorbeeld jaarafsluitingen en tussentijdse afsluitingen, waardoor onze klanten nog meer waarde halen uit hun financiële gegevens.

Maar laten we niet vergeten dat geen enkel kantoor hetzelfde is. Daarom werken we ook met add-on software zoals Zenvoices en Lyanthe om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen.


Van eenmanskantoren tot grote groepen, we hebben ervaring met alle groottes en soorten kantoren. En door onze praktische aanpak kunnen we het volledige potentieel van elk gekozen pakket benutten.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page