top of page

1 maand @ Digly

Kun je het geloven? Het is alweer een maand geleden dat ik officieel deel ben gaan uitmaken van de Digly-tribe! De afgelopen vier weken waren het startschot van een opwindende reis, boordevol nieuwe uitdagingen, verrijkende ervaringen en waardevolle inzichten.Wat begon als een kennismaking gesprek op LinkedIn is ondertussen uitgegroeid tot intense samenwerking waarbij we dag na dag evolueren, sparren, reflecteren en elkaar versterken om onszelf maar ook Digly naar het volgende niveau te tillen.

Laten we eens praten over de 'professionele groei' waar we aan hebben gewerkt. Ja, we zijn hier om het accountantskantoor van de toekomst te vormen, en ja, we gaan gaandeweg ook gebruikmaken van mooie slides om ons verhaal te vertellen. Desalniettemin blijven we eigen aan onze kernwaarden, we zijn nog steeds die Digly die vanuit onze 'garage in Herentals' een revolutie probeert te ontketenen, en we koesteren nog steeds die warme start-up vibe!


That’s what it’s all about, having a good time!


Zeker op donderdagavond wanneer de frigo opengaat en de chips boven gehaald worden. Die gezonde mix tussen werk, open communicatie en informele sfeer is toch waar het allemaal om draait, nietwaar?


Een ander aspect dat me bijzonder aanspreekt, is de nadruk die we leggen op het geluk en het persoonlijke contact van onze klanten. We begrijpen dat er achter elke interactie een individu schuilt, en we streven ernaar om niet alleen hoogwaardige service te bieden, maar ook om een positieve impact te hebben op het leven van onze klanten. Dit commitment aan het welzijn van anderen samen met het aanleveren van best practices en vooral het ontzorgen van onze klanten is een ware drijvende kracht achter alles wat we doen.


Als  Konnekt Teamlead kijk ik ernaar uit om samen met Bert en Stijn onze visie nog verder uit te bouwen en te structureren. De voorbije maand hebben we gewerkt om de levenslijn met onze klanten te versterken en uit te bouwen via ons ‘Digly Konnekt’ verhaal. Het is mijn doel om niet alleen ons team te leiden naar grotere prestaties, maar ook om meer klanten uit te dagen en mee te nemen in onze visie van het accountantskantoor van de toekomst. Samen zullen we nieuwe hoogten bereiken en de standaard van uitmuntende dienstverlening herdefiniëren.


Ik kijk vol verwachting uit naar de komende maanden, naar de verdere groei en ontwikkeling die we als team zullen doormaken. Het is niet alleen op professioneel vlak dat ik enthousiast ben over mijn keuze om met Bert en Digly samen te gaan werken.  Ook op persoonlijk gebied voel ik me enorm gelukkig. Deze stap heeft mijn horizon verbreed en heeft me de kans gegeven om een gezonde work-life balance op te bouwen, wat me niet alleen meer energie geeft, maar ook mijn algehele welzijn bevordert. Het is verfrissend om te zien hoe we binnen ons team waarde hechten aan het welzijn van elkaar en een omgeving creëren waarin groei en persoonlijke ontwikkeling worden aangemoedigd.Dus laten we samen toosten op nog meer maanden vol hilariteit, een duveltje, nieuwe klanten en inzichten, en natuurlijk, een vleugje "professionele groei". Moge onze reis bij Digly niet alleen onze carrières verrijken, maar ook onze levens verrijken met geluk, voldoening en een gezonde dosis plezier!


31 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page